Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Hasta Kvasta Hemservice Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-8730

Telefon

0346-71 15 00

Adress

c/o Åsa Hayes
Syskonhamnsgatan 12 A
302 45 Halmstad

Antal ansvariga

1 st

Vad är Hasta Kvasta Hemservice Handelsbolag?

Hasta Kvasta Hemservice Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Hushållnära tjänster för privat persnoner och företag. Privatpersoner, städning, tvätt strykning, fönsterputsning, ärenden, barnpassning. Företag, städnig av kontor och erbjudande av hushållsnära tjänster som löneförmån till anställda. Läs mer om Hasta Kvasta Hemservice Handelsbolag

Syskonhamnsgatan 12 A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Hasta Kvasta Hemservice Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Hasta Kvasta Hemservice Handelsbolag består av

Bolagsman

Åsa Hayes (52)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Hasta Kvasta Hemservice Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Hasta Kvasta Hemservice Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-8730
Firmanamn Hasta Kvasta Hemservice Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-01-18
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Syskonhamnsgatan 12 A
Postadress 302 45 Halmstad
Säte Falkenberg, Hallands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-23
Firmanamn registrerat 2007-03-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-04
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Hushållnära tjänster för privat persnoner och företag. Privatpersoner, städning, tvätt strykning, fönsterputsning, ärenden, barnpassning. Företag, städnig av kontor och erbjudande av hushållsnära tjänster som löneförmån till anställda.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - bolagsmannen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Hasta Kvasta Hemservice Handelsbolag

Hasta Kvasta Hemservice Handelsbolag registrerades 2007-03-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsman i Hasta Kvasta Hemservice Handelsbolag är Åsa Kristina Hayes.

Hasta Kvasta Hemservice Handelsbolag har organisationsnummer 969725-8730. Hasta Kvasta Hemservice Handelsbolag har säte i Falkenberg. Det går bra att ta kontakt med Hasta Kvasta Hemservice Handelsbolag på telefonnummer 0346-71 15 00.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Halmstad.

Registrerat på adressen

Syskonhamnsgatan 12 A
302 45 Halmstad

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Hasta Kvasta Hemservice Handelsbolag Ej aktiv
Åsa Hayes (Bolagsman)
Ej aktiv Åsa Hayes (Bolagsman)
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress