Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Andy's action- n' sportswear Kommanditbolag

Organisationsnummer

969725-8565

Telefon

0512-403 00

Adress

c/o Västgöta Färg Vara Ab
Stora Torget 1
534 31 Vara

Antal ansvariga

3 st

Vad är Andy's action- n' sportswear Kommanditbolag?

Andy's action- n' sportswear Kommanditbolag är ett kommanditbolag som ska bedriva försäljning av multisportutrustning samt konfektion inom fritidsområdet jämte därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Andy's action- n' sportswear Kommanditbolag

Stora Torget 1

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Andy's action- n' sportswear Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Andy's action- n' sportswear Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Reino Puska (62)

Maria Irene Anita Andersson (58)

Komplementär

Västgöta Färg Vara AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Andy's action- n' sportswear Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Andy's action- n' sportswear Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-8565
Firmanamn Andy's action- n' sportswear Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2018-07-16
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Stora Torget 1
Postadress 534 31 Vara
Säte Vara, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-22
Firmanamn registrerat 2007-08-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska bedriva försäljning av multisportutrustning samt konfektion inom fritidsområdet jämte därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Andy's action- n' sportswear Kommanditbolag

Andy's action- n' sportswear Kommanditbolag registrerades 2007-03-22 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Andy's action- n' sportswear Kommanditbolag är Reino Juhani Puska och komplementär är Västgöta Färg Vara AB.

Andy's action- n' sportswear Kommanditbolag har organisationsnummer 969725-8565. Andy's action- n' sportswear Kommanditbolag har säte i Vara. Det går bra att ta kontakt med Andy's action- n' sportswear Kommanditbolag på telefonnummer 0512-403 00.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Vara.

Registrerat på adressen

Stora Torget 1
534 31 Vara

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Andy's action- n' sportswear Kommanditbolag Ej aktiv
Ej aktiv
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress