Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Demsa Restaurang Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-7757

Telefon

08-673 41 40

Adress

c/o Pizzeria Bouna Seza
Kungstensgatan 35
113 57 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Demsa Restaurang Handelsbolag?

Demsa Restaurang Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Föremålet för bolagets verksamhet skall innefatta att bedriva restaurangverksamhet med serveringstillstånd samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Demsa Restaurang Handelsbolag

Kungstensgatan 35

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Baris Tasdemir 0-25%
Mehmet Hanefi Aydin 0-25%
Sami Ugur 50-75%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Demsa Restaurang Handelsbolag består av

Bolagsman

Sami Ugur (58)

Baris Tasdemir (43)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Demsa Restaurang Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Demsa Restaurang Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-7757
Firmanamn Demsa Restaurang Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2020-09-08
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kungstensgatan 35
Postadress 113 57 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-02-07
Firmanamn registrerat 2008-02-07
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
56100 - Restaurangverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Föremålet för bolagets verksamhet skall innefatta att bedriva restaurangverksamhet med serveringstillstånd samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Ugur, Sami

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Demsa Restaurang Handelsbolag

Demsa Restaurang Handelsbolag registrerades 2008-02-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Demsa Restaurang Handelsbolag är Sami Ugur och Baris Tasdemir.

Demsa Restaurang Handelsbolag har organisationsnummer 969725-7757. Demsa Restaurang Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Demsa Restaurang Handelsbolag på telefonnummer 08-673 41 40.

På samma adress finns även följande företag registrerade, NewKind Sweden AB, NewDeals Sweden AB, Henrik Bylund Produktion AB och Pizzeria Buona Sera Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.