Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

KMT Växjö Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-7724

Telefon

0470-197 42

Adress

Södra Esplanaden 34
352 34 Växjö

Antal ansvariga

2 st

Vad är KMT Växjö Handelsbolag?

KMT Växjö Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Handel med sportartiklar. KMT Växjö Handelsbolag registrerades 2007-03-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om KMT Växjö Handelsbolag

Södra Esplanaden 34

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för KMT Växjö Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i KMT Växjö Handelsbolag består av

Bolagsman

Kurt Lennart Magnusson (78)

Anti Heinonen (59)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för KMT Växjö Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om KMT Växjö Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-7724
Firmanamn KMT Växjö Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-09-16
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Södra Esplanaden 34
Postadress 352 34 Växjö
Säte Växjö, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-20
Firmanamn registrerat 2007-03-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med sportartiklar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om KMT Växjö Handelsbolag

KMT Växjö Handelsbolag registrerades 2007-03-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i KMT Växjö Handelsbolag är Kurt Lennart Magnusson och Hans Anti Ingemann Heinonen.

KMT Växjö Handelsbolag har organisationsnummer 969725-7724. KMT Växjö Handelsbolag har säte i Växjö. Det går bra att ta kontakt med KMT Växjö Handelsbolag på telefonnummer 0470-197 42.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Tennis & Education i Växjö AB och A & S Education Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Växjö.

Registrerat på adressen