Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Stora Mossens Klinik Kommanditbolag

Organisationsnummer

969725-7625

Telefon

08-26 63 66

Adress

c/o Hanna Kenic
Färjestadsvägen 4 C
168 51 Bromma

Antal ansvariga

2 st

Vad är Stora Mossens Klinik Kommanditbolag?

Stora Mossens Klinik Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Sjukvård. Stora Mossens Klinik Kommanditbolag registrerades 2007-03-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Stora Mossens Klinik Kommanditbolag

Färjestadsvägen 4 C

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Hanna Kenic 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Stora Mossens Klinik Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Hanna Kenic (72)

Komplementär

Stora Mossens Klinik Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Stora Mossens Klinik Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Stora Mossens Klinik Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-7625
Firmanamn Stora Mossens Klinik Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2018-12-21
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Färjestadsvägen 4 C
Postadress 168 51 Bromma
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-20
Firmanamn registrerat 2007-03-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-08
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Sjukvård.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Stora Mossens Klinik Kommanditbolag

Stora Mossens Klinik Kommanditbolag registrerades 2007-03-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Stora Mossens Klinik Kommanditbolag är Hanna Kenic och komplementär är Stora Mossens Klinik Aktiebolag.

Stora Mossens Klinik Kommanditbolag har organisationsnummer 969725-7625. Stora Mossens Klinik Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Stora Mossens Klinik Kommanditbolag på telefonnummer 08-26 63 66.

På samma adress finns även följande företag registrerat, ISO-mer Sweden AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Färjestadsvägen 4 C
168 51 Bromma
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress