Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Concrete Forest Media Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-7542

Telefon

076-321 63 65

Adress

c/o Venai, Sophia
Södermannagatan 38 3 1/2TR
116 40 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Concrete Forest Media Handelsbolag?

Concrete Forest Media Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Konstnärlig, artistisk. Visuell behandling av musik i all typ av form (musikvideos, skivomslag, låtskriveri, musikproduktion). Läs mer om Concrete Forest Media Handelsbolag

Södermannagatan 38 3 1/2TR

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Concrete Forest Media Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Concrete Forest Media Handelsbolag består av

Bolagsman

Sophia Venai (36)

Maria Schütt (33)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Concrete Forest Media Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Concrete Forest Media Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-7542
Firmanamn Concrete Forest Media Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-06-30
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Södermannagatan 38 3 1/2TR
Postadress 116 40 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-20
Firmanamn registrerat 2007-03-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konstnärlig, artistisk. Visuell behandling av musik i all typ av form (musikvideos, skivomslag, låtskriveri, musikproduktion)
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Concrete Forest Media Handelsbolag

Concrete Forest Media Handelsbolag registrerades 2007-03-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Concrete Forest Media Handelsbolag är Sophia Somajo Venai och Maria Ulfsdotter Somajo Schütt.

Concrete Forest Media Handelsbolag har organisationsnummer 969725-7542. Concrete Forest Media Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Concrete Forest Media Handelsbolag på telefonnummer 076-321 63 65.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Södermannagatan 38 3 1/2TR
116 40 Stockholm
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress