Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Skånes Boende & Design Konsult Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-7435

Telefon

044-590 01 90

Adress

Paradisvägen 36
296 32 Åhus

Antal ansvariga

2 st

Vad är Skånes Boende & Design Konsult Handelsbolag?

Skånes Boende & Design Konsult Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Agentur, försäljning av prefabriserande småhus. Försäljning av inredningsdetaljer såsom: brasmaskiner, badrumsinredning, badkar med tillbehör samt natursten till köksbänkar, golv och fönsterbläck. Läs mer om Skånes Boende & Design Konsult Handelsbolag

Paradisvägen 36

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Skånes Boende & Design Konsult Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Skånes Boende & Design Konsult Handelsbolag består av

Bolagsman

Agnes Elofsson (64)

Per Uno Elofsson (64)

Revisor för bolaget

Huvudansvarig revisor

Helene Nilsson (56)

Revisor

KPMG AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Skånes Boende & Design Konsult Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Skånes Boende & Design Konsult Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-7435
Firmanamn Skånes Boende & Design Konsult Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-12-31
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Paradisvägen 36
Postadress 296 32 Åhus
Säte Kristianstad, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-19
Firmanamn registrerat 2007-03-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68310 - Fastighetsförmedling
47593 - Specialiserad butikshandel med glas, porslin och andra bosättningsvaror
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Agentur, försäljning av prefabriserande småhus. Försäljning av inredningsdetaljer såsom: brasmaskiner, badrumsinredning, badkar med tillbehör samt natursten till köksbänkar, golv och fönsterbläck.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Skånes Boende & Design Konsult Handelsbolag

Skånes Boende & Design Konsult Handelsbolag registrerades 2007-03-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Skånes Boende & Design Konsult Handelsbolag är Agnes Catharina Elofsson och Yngve Per Uno Elofsson.

Skånes Boende & Design Konsult Handelsbolag har organisationsnummer 969725-7435. Skånes Boende & Design Konsult Handelsbolag har säte i Kristianstad. Det går bra att ta kontakt med Skånes Boende & Design Konsult Handelsbolag på telefonnummer 044-590 01 90.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Kristianstad.

Registrerat på adressen

Paradisvägen 36
296 32 Åhus
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: