Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

CHEM Trade & Entertainment Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-7401

Telefon

-

Adress

c/o Christer Rösth
Lokevägen 9
857 41 Sundsvall

Antal ansvariga

2 st

Vad är CHEM Trade & Entertainment Handelsbolag?

CHEM Trade & Entertainment Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Handel med kläder, skor och elektronik (data, ljud- och ljusanläggning, mixerbord, högtalare och strålkastare). Uppträdande med musik och sång. Konsultation inom sång, musikinstrument och elektronik (data, ljud- och ljus- anläggning, mixerbord, högtalare och strålkastare). Arrangera personalaktiviteter och kompisaktiviteter. Läs mer om CHEM Trade & Entertainment Handelsbolag

Lokevägen 9

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för CHEM Trade & Entertainment Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i CHEM Trade & Entertainment Handelsbolag består av

Bolagsman

Christer Rösth (45)

Madeleine Rösth (42)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för CHEM Trade & Entertainment Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om CHEM Trade & Entertainment Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-7401
Firmanamn CHEM Trade & Entertainment Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-04-28
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Lokevägen 9
Postadress 857 41 Sundsvall
Säte Sundsvall, Västernorrlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-19
Firmanamn registrerat 2007-03-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-08
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med kläder, skor och elektronik (data, ljud- och ljusanläggning, mixerbord, högtalare och strålkastare). Uppträdande med musik och sång. Konsultation inom sång, musikinstrument och elektronik (data, ljud- och ljus- anläggning, mixerbord, högtalare och strålkastare). Arrangera personalaktiviteter och kompisaktiviteter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om CHEM Trade & Entertainment Handelsbolag

CHEM Trade & Entertainment Handelsbolag registrerades 2007-03-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i CHEM Trade & Entertainment Handelsbolag är Pär Olof Christer Rösth och Märta Maria Madeleine Rösth.

CHEM Trade & Entertainment Handelsbolag har organisationsnummer 969725-7401. CHEM Trade & Entertainment Handelsbolag har säte i Sundsvall. Det går bra att ta kontakt med CHEM Trade & Entertainment Handelsbolag på adress Lokevägen 9, 857 41 Sundsvall.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Svenska Sport- och Lagerhallar Handelsbolag och MyMove Fitness Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Sundsvall.