Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Grand River Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-6502

Telefon

070-265 93 25

Adress

Grubbensringen 13
112 69 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Grand River Handelsbolag?

Grand River Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Hjälp till företag att kommunicera med etniska minoriteter i Sverige. Läs mer om Grand River Handelsbolag

Grubbensringen 13

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Grand River Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Grand River Handelsbolag består av

Bolagsman

Pär Johansson (41)

Swainson, Lyota Imogene Talula

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Grand River Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Grand River Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-6502
Firmanamn Grand River Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-04-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Grubbensringen 13
Postadress 112 69 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-15
Firmanamn registrerat 2007-03-15
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Hjälp till företag att kommunicera med etniska minoriteter i Sverige.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Johansson, Pär Erik Mattias

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Grand River Handelsbolag

Grand River Handelsbolag registrerades 2007-03-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Grand River Handelsbolag är och Pär Erik Mattias Johansson.

Grand River Handelsbolag har organisationsnummer 969725-6502. Grand River Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Grand River Handelsbolag på telefonnummer 070-265 93 25.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Belmont Beauty AB, Grand Bazar Handelsbolag och Belmont Make Up Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.