Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

RUNRUN Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-6346

Telefon

070-390 92 09

Adress

Vasavägen 23
137 70 Dalarö

Antal ansvariga

2 st

Vad är RUNRUN Handelsbolag?

RUNRUN Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Verksamhet- och processutveckling, it- och kvalitetsprojektledning samt förvaltning av fast och lös egendom. Läs mer om RUNRUN Handelsbolag

Vasavägen 23

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för RUNRUN Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i RUNRUN Handelsbolag består av

Bolagsman

Kristin Nyberg (49)

Tobias Nyberg (48)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för RUNRUN Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om RUNRUN Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-6346
Firmanamn RUNRUN Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-03-21
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Vasavägen 23
Postadress 137 70 Dalarö
Säte Haninge, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-15
Firmanamn registrerat 2007-03-15
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Verksamhet- och processutveckling, it- och kvalitetsprojektledning samt förvaltning av fast och lös egendom.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om RUNRUN Handelsbolag

RUNRUN Handelsbolag registrerades 2007-03-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i RUNRUN Handelsbolag är Kristin Stephanie Nyberg och Tobias Andreas Nyberg.

RUNRUN Handelsbolag har organisationsnummer 969725-6346. RUNRUN Handelsbolag har säte i Haninge. Det går bra att ta kontakt med RUNRUN Handelsbolag på telefonnummer 070-390 92 09.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Projekt-Idé Kenneth Åsander AB, Waxbro AB, Runrun AB och Mesimeri AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Haninge.