Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Stockholm Skrädderi & Kemtvätt Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-6262

Telefon

08-660 08 02

Adress

Styrmansgatan 2
114 54 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Stockholm Skrädderi & Kemtvätt Handelsbolag?

Stockholm Skrädderi & Kemtvätt Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Kemtvätt o skrädderi, tvätt av kläder, ändring, förkortning av kläder, nysömnad av kläder o annat. Läs mer om Stockholm Skrädderi & Kemtvätt Handelsbolag

Styrmansgatan 2

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Cercis Besara 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Stockholm Skrädderi & Kemtvätt Handelsbolag består av

Bolagsman

Cercis Besara (68)

Aytan Besara (60)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Stockholm Skrädderi & Kemtvätt Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Stockholm Skrädderi & Kemtvätt Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-6262
Firmanamn Stockholm Skrädderi & Kemtvätt Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-02-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Styrmansgatan 2
Postadress 114 54 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-14
Firmanamn registrerat 2007-03-14
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Kemtvätt o skrädderi, tvätt av kläder, ändring, förkortning av kläder, nysömnad av kläder o annat.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Besara, Cercis

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Stockholm Skrädderi & Kemtvätt Handelsbolag

Stockholm Skrädderi & Kemtvätt Handelsbolag registrerades 2007-03-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Stockholm Skrädderi & Kemtvätt Handelsbolag är Cercis Besara och Aytan Besara.

Stockholm Skrädderi & Kemtvätt Handelsbolag har organisationsnummer 969725-6262. Stockholm Skrädderi & Kemtvätt Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Stockholm Skrädderi & Kemtvätt Handelsbolag på telefonnummer 08-660 08 02.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Stockholm Skrädderi & Kemtvätt AB, Zemrete Holding AB och Abdera IT-Strategi AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.