Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Malmö Paintball Arena Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-6189

Telefon

-

Adress

Box 4049
211 25 Malmö

Antal ansvariga

2 st

Vad är Malmö Paintball Arena Handelsbolag?

Malmö Paintball Arena Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Produktion av musik, video och bildredigering. Samt utbildning inom dessa områden. Event och uthyrning av paintballutrustning. Läs mer om Malmö Paintball Arena Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Malmö Paintball Arena Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Malmö Paintball Arena Handelsbolag består av

Bolagsman

Mario Vezic (36)

Christopher Perija (36)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Malmö Paintball Arena Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Malmö Paintball Arena Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-6189
Firmanamn Malmö Paintball Arena Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-10-11
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 4049
Postadress 211 25 Malmö
Säte Malmö, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-14
Firmanamn registrerat 2010-02-02
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Produktion av musik, video och bildredigering. Samt utbildning inom dessa områden. Event och uthyrning av paintballutrustning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Malmö Paintball Arena Handelsbolag

Malmö Paintball Arena Handelsbolag registrerades 2007-03-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Malmö Paintball Arena Handelsbolag är Mario Roberto Tihomir Vezic och Christopher Rade Perija.

Malmö Paintball Arena Handelsbolag har organisationsnummer 969725-6189. Malmö Paintball Arena Handelsbolag har säte i Malmö. Det går bra att ta kontakt med Malmö Paintball Arena Handelsbolag på adress Box 4049, 211 25 Malmö.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Box 4049
211 25 Malmö
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress