Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

SMW El och hissteknik handelsbolag

Organisationsnummer

969725-5264

Telefon

08-754 85 48

Adress

c/o Wallberg
Rosendalsgränd 5
194 63 Upplands Väsby

Antal ansvariga

2 st

Vad är SMW El och hissteknik handelsbolag?

SMW El och hissteknik handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Vi kommer att utföra reperationer, moderniseringar och nyinstallationer utav hiss och transportanläggningar. Vi kommer även att utföra elinstallationer i såväl nya som befintliga anläggningar. Läs mer om SMW El och hissteknik handelsbolag

Rosendalsgränd 5

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för SMW El och hissteknik handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i SMW El och hissteknik handelsbolag består av

Bolagsman

Stefan Lennart Wallberg (45)

Karl Lennart Mikael Wallberg (38)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för SMW El och hissteknik handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om SMW El och hissteknik handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-5264
Firmanamn SMW El och hissteknik handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-06-13
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Rosendalsgränd 5
Postadress 194 63 Upplands Väsby
Säte Upplands Väsby, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-12
Firmanamn registrerat 2007-03-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Vi kommer att utföra reperationer, moderniseringar och nyinstallationer utav hiss och transportanläggningar. Vi kommer även att utföra elinstallationer i såväl nya som befintliga anläggningar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om SMW El och hissteknik handelsbolag

SMW El och hissteknik handelsbolag registrerades 2007-03-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i SMW El och hissteknik handelsbolag är Stefan Lennart Wallberg och Karl Lennart Mikael Wallberg.

SMW El och hissteknik handelsbolag har organisationsnummer 969725-5264. SMW El och hissteknik handelsbolag har säte i Upplands Väsby. Det går bra att ta kontakt med SMW El och hissteknik handelsbolag på telefonnummer 08-754 85 48.

På samma adress finns även följande företag registrerade, LW Hiss AB och WMS Elevator Consulting AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Upplands Väsby.

Registrerat på adressen