Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Mölndals Spelbutik Åbymixen Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-5041

Telefon

070-968 88 25

Adress

c/o Lars Göran Carlsson
Hornasjövägen 32
438 92 Härryda

Antal ansvariga

1 st

Vad är Mölndals Spelbutik Åbymixen Handelsbolag?

Mölndals Spelbutik Åbymixen Handelsbolag är ett handelsbolag som skall bedriva spelverksamhet samt försäljning av tobak och konfektyrer samt fastighetsförvaltning samt aktieförvaltning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Mölndals Spelbutik Åbymixen Handelsbolag

Hornasjövägen 32

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Mölndals Spelbutik Åbymixen Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Mölndals Spelbutik Åbymixen Handelsbolag består av

Bolagsman

Lars Göran Karlsson (76)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Mölndals Spelbutik Åbymixen Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Mölndals Spelbutik Åbymixen Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-5041
Firmanamn Mölndals Spelbutik Åbymixen Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2016-10-26
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hornasjövägen 32
Postadress 438 92 Härryda
Säte Mölndal, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-10
Firmanamn registrerat 2009-04-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva spelverksamhet samt försäljning av tobak och konfektyrer samt fastighetsförvaltning samt aktieförvaltning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - bolagsmannen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Mölndals Spelbutik Åbymixen Handelsbolag

Mölndals Spelbutik Åbymixen Handelsbolag registrerades 2007-03-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsman i Mölndals Spelbutik Åbymixen Handelsbolag är Lars Göran Karlsson.

Mölndals Spelbutik Åbymixen Handelsbolag har organisationsnummer 969725-5041. Mölndals Spelbutik Åbymixen Handelsbolag har säte i Mölndal. Det går bra att ta kontakt med Mölndals Spelbutik Åbymixen Handelsbolag på telefonnummer 070-968 88 25.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Härryda kommun.

Registrerat på adressen

Hornasjövägen 32
438 92 Härryda
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: