Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Catalina Kliniken Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-4366

Telefon

08-756 06 10

Adress

c/o Bennarp
Sabelvägen 11
184 60 Åkersberga

Antal ansvariga

2 st

Vad är Catalina Kliniken Handelsbolag?

Catalina Kliniken Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Friskvård, massage, spa, rehab, kostrådgivning, hudvård. Produktförsäljning av vårdande hud och ansiktsprodukter såsom krämer, lotion,scrub, duschgel. rengöring, serum, ansiktsvatten, kroppsmasker och där tillhörande verksamhet. Hälso- och friskvård, rehabilitering, massage, spa- och hudvård, kostrådgivning, produktförsäljning. Administrativa- och ekonomitjänster. Läs mer om Catalina Kliniken Handelsbolag

Sabelvägen 11

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Anne Runge Bennarp 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Catalina Kliniken Handelsbolag består av

Bolagsman

Mikael Bennarp (53)

Anne Runge Bennarp (52)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Catalina Kliniken Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Catalina Kliniken Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-4366
Firmanamn Catalina Kliniken Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2021-02-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sabelvägen 11
Postadress 184 60 Åkersberga
Säte Österåker, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-08
Firmanamn registrerat 2007-03-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-09
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
96040 - Kroppsvård
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Friskvård, massage, spa, rehab, kostrådgivning, hudvård. Produktförsäljning av vårdande hud och ansiktsprodukter såsom krämer, lotion,scrub, duschgel. rengöring, serum, ansiktsvatten, kroppsmasker och där tillhörande verksamhet. Hälso- och friskvård, rehabilitering, massage, spa- och hudvård, kostrådgivning, produktförsäljning. Administrativa- och ekonomitjänster.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Runge Bennarp, Anne Helena

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Catalina Kliniken Handelsbolag

Catalina Kliniken Handelsbolag registrerades 2007-03-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Catalina Kliniken Handelsbolag är Carl Mikael Georg Bennarp och Anne Helena Runge Bennarp.

Catalina Kliniken Handelsbolag har organisationsnummer 969725-4366. Catalina Kliniken Handelsbolag har säte i Österåker. Det går bra att ta kontakt med Catalina Kliniken Handelsbolag på telefonnummer 08-756 06 10.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Camp Invest AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Österåker.

Registrerat på adressen

Sabelvägen 11
184 60 Åkersberga
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: