Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Strandgarnet Kommanditbolag

Organisationsnummer

969725-4325

Telefon

031-760 15 02

Adress

c/o Elisabeth Bulukin
Borgen, Grötö
430 90 Öckerö

Antal ansvariga

2 st

Vad är Strandgarnet Kommanditbolag?

Strandgarnet Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Butikshandel garn och stickat. Strandgarnet Kommanditbolag registrerades 2007-03-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Strandgarnet Kommanditbolag

Borgen, Grötö

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Strandgarnet Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Strandgarnet Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Gunnar Wsewolod Bulukin (74)

Komplementär

Elisabeth Bulukin (62)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Strandgarnet Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Strandgarnet Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-4325
Firmanamn Strandgarnet Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2017-04-05
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Borgen, Grötö
Postadress 430 90 Öckerö
Säte Öckerö, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-07
Firmanamn registrerat 2007-03-07
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Butikshandel garn och stickat.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Strandgarnet Kommanditbolag

Strandgarnet Kommanditbolag registrerades 2007-03-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Strandgarnet Kommanditbolag är Gunnar Wsewolod Bulukin och komplementär är Snickar Kerstin Elisabeth Bulukin.

Strandgarnet Kommanditbolag har organisationsnummer 969725-4325. Strandgarnet Kommanditbolag har säte i Öckerö. Det går bra att ta kontakt med Strandgarnet Kommanditbolag på telefonnummer 031-760 15 02.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Borgen, Grötö
430 90 Öckerö
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress