Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Industrilandet Kommanditbolag

Organisationsnummer

969725-3632

Telefon

060-19 71 22

Adress

Box 367
801 05 Gävle

Antal ansvariga

8 st

Vad är Industrilandet Kommanditbolag?

Industrilandet Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Försäljning av annonser och tillhandahålla tjänster avseende marknadsföring för samannonsgruppen Industrikusten samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Industrilandet Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Ansvariga

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Industrilandet Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Industrilandet Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-3632
Firmanamn Industrilandet Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2021-03-01
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 367
Postadress 801 05 Gävle
Säte Gävle, Gävleborgs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-06
Firmanamn registrerat 2007-03-06
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Registrerad för F-skatt sedan 2007-05-31
Moms Aktiv i momsregistret sedan 2007-05-31
2021-03-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
73111 - Reklambyråverksamhet
73120 - Mediebyråverksamhet och annonsförsäljning
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning av annonser och tillhandahålla tjänster avseende marknadsföring för samannonsgruppen Industrikusten samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Alla arbetsställen

HuvudkontorFöretagets alla adresser, arbetsställen.
Arbetsställe: 45686920
Besöksadress:
Postnummer:
Postort: Gävle
Län: Gävleborgs län
Antal anställda: 0 anställda
Telefonnummer: 060-19 71 22
Arbetsställenummer: 45686920
SNI-kod: 73111 - Reklambyråverksamhet
Arbetsställen: 1 st ställen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Industrilandet Kommanditbolag

Industrilandet Kommanditbolag registrerades 2007-03-06 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är också registrerat för F-skatt sedan 2007-05-31 och aktivt i momsregistret sedan 2007-05-31.

Kommanditdelägare i Industrilandet Kommanditbolag är Sundsvalls Tidnings Aktiebolag och komplementär är Aidemttim Snonna AB. Revisor för bolaget är Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB.

Industrilandet Kommanditbolag har organisationsnummer 969725-3632. Industrilandet Kommanditbolag har säte i Gävle. Det går bra att ta kontakt med Industrilandet Kommanditbolag på telefonnummer 060-19 71 22.

På samma adress finns även följande företag registrerade, MittMedia Fastigheter i Östersund AB, Bonnier News Local AB, MittMedia Annons AB, Norrländsk Tidningsutdelning AB, MittMedia Fastigheter i Hälsingland AB, MittMedia Tryckerifastigheter i Torvalla AB, Bold Printing Mitt AB och MittMedia Tryckerifastigheter i Birsta AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Gävle.

Registrerat på adressen

Box 367
801 05 Gävle
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress