Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Lifus Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-3574

Telefon

08-695 00 05

Adress

c/o Önrup
Luxgatan 6
112 62 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Lifus Handelsbolag?

Lifus Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Bedriva försäljning av råvaror(dryck och mat),främst på provisionsbasis, gentemot hotell- och restaurangbranschen Erbjuda utbildningar,konsultation och rådgivning inom ekonomistyrning för operativ styrning av hotell- och restaurangbranschen. Läs mer om Lifus Handelsbolag

Luxgatan 6

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Lifus Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Lifus Handelsbolag består av

Bolagsman

Henric Littrén (55)

Fredrik Önrup (53)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Lifus Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Lifus Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-3574
Firmanamn Lifus Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-03
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Luxgatan 6
Postadress 112 62 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-05
Firmanamn registrerat 2007-03-05
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bedriva försäljning av råvaror(dryck och mat),främst på provisionsbasis, gentemot hotell- och restaurangbranschen Erbjuda utbildningar,konsultation och rådgivning inom ekonomistyrning för operativ styrning av hotell- och restaurangbranschen.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Lifus Handelsbolag

Lifus Handelsbolag registrerades 2007-03-05 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Lifus Handelsbolag är Dag Einar Henric Littrén och Carl Fredrik Önrup.

Lifus Handelsbolag har organisationsnummer 969725-3574. Lifus Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Lifus Handelsbolag på telefonnummer 08-695 00 05.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Verticalx Swartling AB, Fredrik Önrup AB, Madstonks Holding AB, Bostadsrättsföreningen Montebello 6 och Pingvinen utbildning Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.