Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Thérese A. Lewis Production Kommanditbolag

Organisationsnummer

969725-3079

Telefon

-

Adress

c/o Thérèse A. Lewis
Stupvägen 39 lgh 1002
191 42 Sollentuna

Antal ansvariga

2 st

Vad är Thérese A. Lewis Production Kommanditbolag?

Thérese A. Lewis Production Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Scenunderhållning, artistframträdanden samt musik- och showproduktion samt uthyrning av hästar för uppvisningstävlingar samt i marknadsföringsprojekt. Läs mer om Thérese A. Lewis Production Kommanditbolag

Stupvägen 39 lgh 1002

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Anne-Marie Therése Lewis 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Thérese A. Lewis Production Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Trevor Lewis (46)

Komplementär

Anne-Marie Therése Lewis (48)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Thérese A. Lewis Production Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Thérese A. Lewis Production Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-3079
Firmanamn Thérese A. Lewis Production Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2020-12-16
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Stupvägen 39 lgh 1002
Postadress 191 42 Sollentuna
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-02
Firmanamn registrerat 2015-01-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
90010 - Artistisk verksamhet
90020 - Stödtjänster till artistisk verksamhet
93290 - Övrig fritids- och nöjesverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Scenunderhållning, artistframträdanden samt musik- och showproduktion samt uthyrning av hästar för uppvisningstävlingar samt i marknadsföringsprojekt.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Thérese A. Lewis Production Kommanditbolag

Thérese A. Lewis Production Kommanditbolag registrerades 2007-03-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Thérese A. Lewis Production Kommanditbolag är Trevor Norman Lewis och komplementär är Anne-Marie Therése Lewis.

Thérese A. Lewis Production Kommanditbolag har organisationsnummer 969725-3079. Thérese A. Lewis Production Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Thérese A. Lewis Production Kommanditbolag på adress Stupvägen 39 lgh 1002, 191 42 Sollentuna.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Sollentuna.

Registrerat på adressen

Stupvägen 39 lgh 1002
191 42 Sollentuna
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress