Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Gemima Data & Utbildning

Organisationsnummer

969725-2907

Telefon

-

Adress

c/o Isaksson
Formarevägen 15
372 50 Kallinge

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Gemima Data & Utbildning?

Handelsbolaget Gemima Data & Utbildning är ett handelsbolag vars verksamhet är Programvaruutveckling av större och mindre datorsystem app- likationer. Försäljning av kompletta dator nätverks- lösningar samt tillbehör till datasystem. Utveckling och produktion av läromedel för utbildningsställen, både i form av tryckt material och media som ljud-CD och dator media. Marknadsföring, försäljning av div. byggmatrial, hemelektronik och kontorsmatriell. Läs mer om Handelsbolaget Gemima Data & Utbildning

Formarevägen 15

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Gemima Data & Utbildning.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Gemima Data & Utbildning består av

Bolagsman

Peter Johansson (68)

Mikael Isaksson (38)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Gemima Data & Utbildning. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Gemima Data & Utbildning

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-2907
Firmanamn Handelsbolaget Gemima Data & Utbildning
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2021-01-13
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Formarevägen 15
Postadress 372 50 Kallinge
Säte Ronneby, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-02
Firmanamn registrerat 2007-03-02
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
62010 - Dataprogrammering
47410 - Specialiserad butikshandel med datorer, programvara, data- och tv-spel
46510 - Partihandel med datorer och kringutrustning samt programvara
58110 - Bokutgivning
47913 - Postorderhandel och detaljhandel på Internet med böcker och andra mediavaror
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Programvaruutveckling av större och mindre datorsystem app- likationer. Försäljning av kompletta dator nätverks- lösningar samt tillbehör till datasystem. Utveckling och produktion av läromedel för utbildningsställen, både i form av tryckt material och media som ljud-CD och dator media. Marknadsföring, försäljning av div. byggmatrial, hemelektronik och kontorsmatriell.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Gemima Data & Utbildning

Handelsbolaget Gemima Data & Utbildning registrerades 2007-03-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Gemima Data & Utbildning är Ernst Jörgen Peter Johansson och Mikael Torbjörn Patrik Isaksson.

Handelsbolaget Gemima Data & Utbildning har organisationsnummer 969725-2907. Handelsbolaget Gemima Data & Utbildning har säte i Ronneby. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Gemima Data & Utbildning på adress Formarevägen 15, 372 50 Kallinge.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Ronneby.

Registrerat på adressen

Formarevägen 15
372 50 Kallinge
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: