Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Martjoch Godis Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-2642

Telefon

070-312 65 70

Adress

Kalmarsundsparken 23
392 47 Kalmar

Antal ansvariga

2 st

Vad är Martjoch Godis Handelsbolag?

Martjoch Godis Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är FÖRSÄLJNING AV GODIS & GLASS. Martjoch Godis Handelsbolag registrerades 2007-03-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Martjoch Godis Handelsbolag

Kalmarsundsparken 23

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Martjoch Godis Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Martjoch Godis Handelsbolag består av

Bolagsman

Ioannis Simeonidis (50)

Martin Bergman (40)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Martjoch Godis Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Martjoch Godis Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-2642
Firmanamn Martjoch Godis Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-12-02
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kalmarsundsparken 23
Postadress 392 47 Kalmar
Säte Kalmar, Kalmar län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-03-01
Firmanamn registrerat 2007-03-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-24
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
FÖRSÄLJNING AV GODIS & GLASS
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Martjoch Godis Handelsbolag

Martjoch Godis Handelsbolag registrerades 2007-03-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Martjoch Godis Handelsbolag är Ioannis Simeonidis och Anders Martin Bergman.

Martjoch Godis Handelsbolag har organisationsnummer 969725-2642. Martjoch Godis Handelsbolag har säte i Kalmar. Det går bra att ta kontakt med Martjoch Godis Handelsbolag på telefonnummer 070-312 65 70.

På samma adress finns även följande företag registrerade, KB Andersson Fastighetsförvaltning Aktiebolag, IYF AB, Din platta i Kalmar Handelsbolag och HM Invest Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Kalmar.