Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Stella Bianca Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-2527

Telefon

076-868 78 45

Adress

Fullriggaregatan 13
426 74 Västra Frölunda

Antal ansvariga

2 st

Vad är Stella Bianca Handelsbolag?

Stella Bianca Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Undervisning, marknadsföring, konsultation, försäljning av klädersamt fritids- och racingutrustning samt handel med värdepapper. Läs mer om Stella Bianca Handelsbolag

Fullriggaregatan 13

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Dennis Töllborg 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Stella Bianca Handelsbolag består av

Bolagsman

Dennis Töllborg (67)

Marja Töllborg (63)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Stella Bianca Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Stella Bianca Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-2527
Firmanamn Stella Bianca Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2021-02-11
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Fullriggaregatan 13
Postadress 426 74 Västra Frölunda
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2011-10-25
Firmanamn registrerat 2014-09-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
73111 - Reklambyråverksamhet
85599 - Diverse övrig utbildning
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Undervisning, marknadsföring, konsultation, försäljning av klädersamt fritids- och racingutrustning samt handel med värdepapper.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Stella Bianca Handelsbolag

Stella Bianca Handelsbolag registrerades 2011-10-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Stella Bianca Handelsbolag är Roy Dennis Töllborg och Marja Kristiina Töllborg.

Stella Bianca Handelsbolag har organisationsnummer 969725-2527. Stella Bianca Handelsbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Stella Bianca Handelsbolag på telefonnummer 076-868 78 45.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Töllborg Holding AB och Göteborgs Handels- och Sjöfartstidning Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.

Registrerat på adressen