Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Umeå Projekt Team Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-1180

Telefon

090-888 82 40

Adress

Västra Kyrkogatan 23
903 29 Umeå

Antal ansvariga

4 st

Vad är Umeå Projekt Team Handelsbolag?

Umeå Projekt Team Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsultverksamhet inom bygg och industrisektorn. Umeå Projekt Team Handelsbolag registrerades 2007-02-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Umeå Projekt Team Handelsbolag

Västra Kyrkogatan 23

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Umeå Projekt Team Handelsbolag består av

Bolagsman

RBERG i umeå AB

UDE Teknikkonsult AB

Broddeskog Konsult AB

Gothnell Consulting AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Umeå Projekt Team Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Umeå Projekt Team Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-1180
Firmanamn Umeå Projekt Team Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-12-10
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Västra Kyrkogatan 23
Postadress 903 29 Umeå
Säte Umeå, Västerbottens län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-26
Firmanamn registrerat 2007-02-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
71121 - Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik
71122 - Teknisk konsultverksamhet inom industriteknik
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultverksamhet inom bygg och industrisektorn.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Umeå Projekt Team Handelsbolag

Umeå Projekt Team Handelsbolag registrerades 2007-02-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Umeå Projekt Team Handelsbolag har organisationsnummer 969725-1180. Umeå Projekt Team Handelsbolag har säte i Umeå. Det går bra att ta kontakt med Umeå Projekt Team Handelsbolag på telefonnummer 090-888 82 40.

På samma adress finns även följande företag registrerade, docuconsult i umeå AB, Umeå Projekt Team AB, M en Place AB, Umeå Projekt Team El AB och Låtsaskontoret Ekonomisk förening.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Umeå.