Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Inga-Lill och Lotta's Handelsbolag

Organisationsnummer

969725-1149

Telefon

019-10 31 38

Adress

Skolgatan 19
719 30 Vintrosa

Antal ansvariga

2 st

Vad är Inga-Lill och Lotta's Handelsbolag?

Inga-Lill och Lotta's Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Frisörsalong. Inga-Lill och Lotta's Handelsbolag registrerades 2007-02-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Inga-Lill och Lotta's Handelsbolag

Skolgatan 19

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Inga-Lill Monika Fromell 25-50%
Lotta Carlsson 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Inga-Lill och Lotta's Handelsbolag består av

Bolagsman

Inga-Lill Monika Fromell (70)

Lotta Carlsson (64)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Inga-Lill och Lotta's Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Inga-Lill och Lotta's Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969725-1149
Firmanamn Inga-Lill och Lotta's Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2021-01-21
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Skolgatan 19
Postadress 719 30 Vintrosa
Säte Örebro, Örebro län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-26
Firmanamn registrerat 2007-02-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-09
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
96021 - Hårvård
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Frisörsalong.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Inga-Lill och Lotta's Handelsbolag

Inga-Lill och Lotta's Handelsbolag registrerades 2007-02-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Inga-Lill och Lotta's Handelsbolag är Inga-Lill Monika Fromell och Lotta Liselott Kristina Elisabet Carlsson.

Inga-Lill och Lotta's Handelsbolag har organisationsnummer 969725-1149. Inga-Lill och Lotta's Handelsbolag har säte i Örebro. Det går bra att ta kontakt med Inga-Lill och Lotta's Handelsbolag på telefonnummer 019-10 31 38.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Örebro.

Registrerat på adressen

Skolgatan 19
719 30 Vintrosa
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: