Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Anvi Fastighetsinvestment Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-9721

Telefon

0554-132 05

Adress

c/o Kils Ekonomiservice Ab
Västra Torggatan 10
665 30 Kil

Antal ansvariga

2 st

Vad är Anvi Fastighetsinvestment Handelsbolag?

Anvi Fastighetsinvestment Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Service och reparation inom produktions- och byggindustri samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper. Läs mer om Anvi Fastighetsinvestment Handelsbolag

Västra Torggatan 10

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Lars Roland Olsson 75-100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Anvi Fastighetsinvestment Handelsbolag består av

Bolagsman

Kils Ekonomiservice Invest AB

ANVI Förvaltnings AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Anvi Fastighetsinvestment Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Anvi Fastighetsinvestment Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-9721
Firmanamn Anvi Fastighetsinvestment Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Västra Torggatan 10
Postadress 665 30 Kil
Säte Karlstad, Värmlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-20
Firmanamn registrerat 2007-08-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Service och reparation inom produktions- och byggindustri samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Anvi Fastighetsinvestment Handelsbolag

Anvi Fastighetsinvestment Handelsbolag registrerades 2007-02-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Anvi Fastighetsinvestment Handelsbolag är Kils Ekonomiservice Invest AB och ANVI Förvaltnings AB.

Anvi Fastighetsinvestment Handelsbolag har organisationsnummer 969724-9721. Anvi Fastighetsinvestment Handelsbolag har säte i Karlstad. Det går bra att ta kontakt med Anvi Fastighetsinvestment Handelsbolag på telefonnummer 0554-132 05.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Anvi Redovisning Aktiebolag, Kils Ekonomiservice Invest AB, ANVI Förvaltnings AB, Niagara Seafoods AB, Junghages i Kil AB, Kils Ekonomiservice AB, AB Anders Junghage och Lostime invest AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Kil.