Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Maria Sales Consulting Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-9572

Telefon

08-585 94 91

Adress

Sveavägen 38B
191 34 Sollentuna

Antal ansvariga

2 st

Vad är Maria Sales Consulting Handelsbolag?

Maria Sales Consulting Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Export försäljning av Aluminiumsulfat och tillhörande utrustning och reservdelar. Export försäljning av entreprenad maskiner och tillhörande utrustning och reservdelar.(Entreprenad maskiner som bandgående och hjulgående grävmaskin, bandgående och hjulgående lastmaskiner, bandgående schaktmaskiner, dumpers, asfaltsläggare och gruskrossar. samt tillhörande utrustning och reservdelar) Export försäljning av skogsmaskiner och tillhörande utrustning och reservdelar. Export försäljning av lastvagnar och tillhörande utrustning och reservdelar. Export försäljning traktorer och lantbruks redskap och tillhörande utrustning och reservdelar. Läs mer om Maria Sales Consulting Handelsbolag

Sveavägen 38B

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Maria Sales Consulting Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Maria Sales Consulting Handelsbolag består av

Bolagsman

Eric Viklund (66)

Maria Da Conceicäo Rodrigues Coelho Viklund (62)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Maria Sales Consulting Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Maria Sales Consulting Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-9572
Firmanamn Maria Sales Consulting Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-08-23
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sveavägen 38B
Postadress 191 34 Sollentuna
Säte Sollentuna, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-20
Firmanamn registrerat 2007-02-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Export försäljning av Aluminiumsulfat och tillhörande utrustning och reservdelar. Export försäljning av entreprenad maskiner och tillhörande utrustning och reservdelar.(Entreprenad maskiner som bandgående och hjulgående grävmaskin, bandgående och hjulgående lastmaskiner, bandgående schaktmaskiner, dumpers, asfaltsläggare och gruskrossar. samt tillhörande utrustning och reservdelar) Export försäljning av skogsmaskiner och tillhörande utrustning och reservdelar. Export försäljning av lastvagnar och tillhörande utrustning och reservdelar. Export försäljning traktorer och lantbruks redskap och tillhörande utrustning och reservdelar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Maria Sales Consulting Handelsbolag

Maria Sales Consulting Handelsbolag registrerades 2007-02-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Maria Sales Consulting Handelsbolag är Nils Eric Anders Vilhelm Viklund och Maria Da Conceicäo Rodrigues Coelho Viklund.

Maria Sales Consulting Handelsbolag har organisationsnummer 969724-9572. Maria Sales Consulting Handelsbolag har säte i Sollentuna. Det går bra att ta kontakt med Maria Sales Consulting Handelsbolag på telefonnummer 08-585 94 91.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Sollentuna.

Registrerat på adressen

Sveavägen 38B
191 34 Sollentuna
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress