Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Wisjö Gård Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-9374

Telefon

-

Adress

c/o Johan von Knorring
Norrvissjö 124
743 72 Björklinge

Antal ansvariga

4 st

Vad är Wisjö Gård Handelsbolag?

Wisjö Gård Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Ridsportanknuten verksamhet inom avel, inackordering, utbildning och försäljning. Inköp och försäljning av produkter relaterade till hem och jord- och skogsbruk. Läs mer om Wisjö Gård Handelsbolag

Norrvissjö 124

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Wisjö Gård Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Wisjö Gård Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Wisjö Gård Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-9374
Firmanamn Wisjö Gård Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-01-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Norrvissjö 124
Postadress 743 72 Björklinge
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-20
Firmanamn registrerat 2017-09-05
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Ridsportanknuten verksamhet inom avel, inackordering, utbildning och försäljning. Inköp och försäljning av produkter relaterade till hem och jord- och skogsbruk.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Wisjö Gård Handelsbolag

Wisjö Gård Handelsbolag registrerades 2007-02-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Wisjö Gård Handelsbolag har organisationsnummer 969724-9374. Wisjö Gård Handelsbolag har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med Wisjö Gård Handelsbolag på adress Norrvissjö 124, 743 72 Björklinge.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Wisjö Gård Aktiebolag, VON KNORRING, JOHAN och NORRVISSJÖ 124.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala kommun.

Registrerat på adressen

Norrvissjö 124
743 72 Björklinge
Personer

Det finns 3 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: