Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Pontisto Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-8897

Telefon

-

Adress

c/o Jonas Carnesten
Svanäsvägen 29
640 43 Ärla

Antal ansvariga

2 st

Vad är Pontisto Handelsbolag?

Pontisto Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsultverksamhet inom reklam och media såsom föreläsningar, debattledare, moderator i debatter, informationsverksamhet, konferencier vid olika evenemang. Läs mer om Pontisto Handelsbolag

Svanäsvägen 29

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Pontisto Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Pontisto Handelsbolag består av

Bolagsman

Harriet Carnesten (67)

Jonas Carnesten (56)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Pontisto Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Pontisto Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-8897
Firmanamn Pontisto Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-03
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Svanäsvägen 29
Postadress 640 43 Ärla
Säte Eskilstuna, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-19
Firmanamn registrerat 2007-02-19
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultverksamhet inom reklam och media såsom föreläsningar, debattledare, moderator i debatter, informationsverksamhet, konferencier vid olika evenemang.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Pontisto Handelsbolag

Pontisto Handelsbolag registrerades 2007-02-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Pontisto Handelsbolag är Gerd Harriet Viveka Carnesten och Thord Jonas Carnesten.

Pontisto Handelsbolag har organisationsnummer 969724-8897. Pontisto Handelsbolag har säte i Eskilstuna. Det går bra att ta kontakt med Pontisto Handelsbolag på adress Svanäsvägen 29, 640 43 Ärla.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Svanäsvägen 29
640 43 Ärla
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress