Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

LifeArt Individ- och organisationsutveckling Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-7956

Telefon

076-842 65 00

Adress

Götabergsgatan 11A
411 34 Göteborg

Antal ansvariga

2 st

Vad är LifeArt Individ- och organisationsutveckling Handelsbolag?

LifeArt Individ- och organisationsutveckling Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är HR-konsult inkluderande rekryteringar, tester och utvärderingar samt övriga personal frågor. Även inkluderat person-, team- och ledarutveckling, livs-, stress- och rehabcoach tillsammans med utbildningar och föreläsningar samt därmed förenlig verksamhet. Heminredning och dekoration. Rådgivning gällande färg- och ljussättning i hem och offentlig miljö. Sömnad och försäljning av textilier samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om LifeArt Individ- och organisationsutveckling Handelsbolag

Götabergsgatan 11A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Helene Heldmark Sundström 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i LifeArt Individ- och organisationsutveckling Handelsbolag består av

Bolagsman

Per Sundström (61)

Helene Heldmark Sundström (55)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för LifeArt Individ- och organisationsutveckling Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om LifeArt Individ- och organisationsutveckling Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-7956
Firmanamn LifeArt Individ- och organisationsutveckling Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-05-02
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Götabergsgatan 11A
Postadress 411 34 Göteborg
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-14
Firmanamn registrerat 2010-02-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
HR-konsult inkluderande rekryteringar, tester och utvärderingar samt övriga personal frågor. Även inkluderat person-, team- och ledarutveckling, livs-, stress- och rehabcoach tillsammans med utbildningar och föreläsningar samt därmed förenlig verksamhet. Heminredning och dekoration. Rådgivning gällande färg- och ljussättning i hem och offentlig miljö. Sömnad och försäljning av textilier samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om LifeArt Individ- och organisationsutveckling Handelsbolag

LifeArt Individ- och organisationsutveckling Handelsbolag registrerades 2007-02-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i LifeArt Individ- och organisationsutveckling Handelsbolag är Per Sigurd Sundström och Anna Helene Elisabet Heldmark Sundström.

LifeArt Individ- och organisationsutveckling Handelsbolag har organisationsnummer 969724-7956. LifeArt Individ- och organisationsutveckling Handelsbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med LifeArt Individ- och organisationsutveckling Handelsbolag på telefonnummer 076-842 65 00.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Göteborg.

Registrerat på adressen

Götabergsgatan 11A
411 34 Göteborg
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress