Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

No Speed Limit Team Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-7840

Telefon

070-469 21 39

Adress

Stora Lundbyvägen 16
137 94 Norra Sorunda

Antal ansvariga

2 st

Vad är No Speed Limit Team Handelsbolag?

No Speed Limit Team Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är - Import, inköp samt försäljning av sport och fritidsartiklar. - Konsultverksamhet för företag med sponsorverksamhet. - VVS montage. - Montering av kontorsinredning. Läs mer om No Speed Limit Team Handelsbolag

Stora Lundbyvägen 16

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för No Speed Limit Team Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i No Speed Limit Team Handelsbolag består av

Bolagsman

Mikael Selington (59)

Robert Stavnås (57)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för No Speed Limit Team Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om No Speed Limit Team Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-7840
Firmanamn No Speed Limit Team Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-05-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Stora Lundbyvägen 16
Postadress 137 94 Norra Sorunda
Säte Nynäshamn, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-14
Firmanamn registrerat 2007-02-14
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
- Import, inköp samt försäljning av sport och fritidsartiklar. - Konsultverksamhet för företag med sponsorverksamhet. - VVS montage. - Montering av kontorsinredning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om No Speed Limit Team Handelsbolag

No Speed Limit Team Handelsbolag registrerades 2007-02-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i No Speed Limit Team Handelsbolag är Mikael Erik Selington och Robert Stavnås.

No Speed Limit Team Handelsbolag har organisationsnummer 969724-7840. No Speed Limit Team Handelsbolag har säte i Nynäshamn. Det går bra att ta kontakt med No Speed Limit Team Handelsbolag på telefonnummer 070-469 21 39.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Dentro Inredning & Design, TORÖS VÄNNER och SÖDERTÖRNS SURFKLUBB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Nynäshamn.

Registrerat på adressen

Stora Lundbyvägen 16
137 94 Norra Sorunda
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: