Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Apprecium Innovation Management Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-7089

Telefon

090-19 90 33

Adress

c/o Nelson Khoo
Furuvägen 17 B
913 35 Holmsund

Antal ansvariga

2 st

Vad är Apprecium Innovation Management Handelsbolag?

Apprecium Innovation Management Handelsbolag är ett handelsbolag som skall bedriva konsultationer inom management, affärsutveckling och projektledning för kunskapsföretag. Affärsmålet är att leverera tjänster som lyfter lokala innovatörer till den globala marknaden. Läs mer om Apprecium Innovation Management Handelsbolag

Furuvägen 17 B

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Apprecium Innovation Management Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Apprecium Innovation Management Handelsbolag består av

Bolagsman

Nelson Khoo (57)

Evelyn Khoo (56)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Apprecium Innovation Management Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Apprecium Innovation Management Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-7089
Firmanamn Apprecium Innovation Management Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-04-18
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Furuvägen 17 B
Postadress 913 35 Holmsund
Säte Umeå, Västerbottens län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-12
Firmanamn registrerat 2007-02-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva konsultationer inom management, affärsutveckling och projektledning för kunskapsföretag. Affärsmålet är att leverera tjänster som lyfter lokala innovatörer till den globala marknaden.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Khoo, Nelson Kay Siang

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Apprecium Innovation Management Handelsbolag

Apprecium Innovation Management Handelsbolag registrerades 2007-02-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Apprecium Innovation Management Handelsbolag är Nelson Kay Siang Khoo och Evelyn Grace Khoo.

Apprecium Innovation Management Handelsbolag har organisationsnummer 969724-7089. Apprecium Innovation Management Handelsbolag har säte i Umeå. Det går bra att ta kontakt med Apprecium Innovation Management Handelsbolag på telefonnummer 090-19 90 33.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Umeå.

Registrerat på adressen

Furuvägen 17 B
913 35 Holmsund
Personer

Det finns 3 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: