Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

NKM Enterprise Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-7006

Telefon

031-724 51 78

Adress

Nyhemsvägen 1D
371 43 Karlskrona

Antal ansvariga

2 st

Vad är NKM Enterprise Handelsbolag?

NKM Enterprise Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Lokalvård (städning av byggnader (kontor och fabriker), transportmedel, klotter och fönsterputs). Försäljning av städmaterial samt kapellmakeri (sy båtkapell till båtar). Läs mer om NKM Enterprise Handelsbolag

Nyhemsvägen 1D

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för NKM Enterprise Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i NKM Enterprise Handelsbolag består av

Bolagsman

Niklas Oscarsson (51)

Oscarsson, Mhay

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för NKM Enterprise Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om NKM Enterprise Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-7006
Firmanamn NKM Enterprise Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nyhemsvägen 1D
Postadress 371 43 Karlskrona
Säte Karlskrona, Blekinge län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-12
Firmanamn registrerat 2007-02-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Lokalvård (städning av byggnader (kontor och fabriker), transportmedel, klotter och fönsterputs). Försäljning av städmaterial samt kapellmakeri (sy båtkapell till båtar).
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om NKM Enterprise Handelsbolag

NKM Enterprise Handelsbolag registrerades 2007-02-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i NKM Enterprise Handelsbolag är och John Niklas Patrik Oscarsson.

NKM Enterprise Handelsbolag har organisationsnummer 969724-7006. NKM Enterprise Handelsbolag har säte i Karlskrona. Det går bra att ta kontakt med NKM Enterprise Handelsbolag på telefonnummer 031-724 51 78.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Karlskrona.

Registrerat på adressen

Nyhemsvägen 1D
371 43 Karlskrona
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress