Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Transalexiou i Malmö Kommanditbolag

Organisationsnummer

969724-6768

Telefon

076-315 57 40

Adress

Kaprifolgatan 42
253 75 Helsingborg

Antal ansvariga

1 st

Vad är Transalexiou i Malmö Kommanditbolag?

Transalexiou i Malmö Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Vägtransport av gods, uthyrning av lastbil med förare. Transalexiou i Malmö Kommanditbolag registrerades 2007-02-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Transalexiou i Malmö Kommanditbolag

Kaprifolgatan 42

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Transalexiou i Malmö Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Transalexiou i Malmö Kommanditbolag består av

Komplementär

Hristos Georgiou Alexiou (56)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Transalexiou i Malmö Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Transalexiou i Malmö Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-6768
Firmanamn Transalexiou i Malmö Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2016-08-25
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kaprifolgatan 42
Postadress 253 75 Helsingborg
Säte Malmö, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-09
Firmanamn registrerat 2007-02-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Vägtransport av gods, uthyrning av lastbil med förare.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Transalexiou i Malmö Kommanditbolag

Transalexiou i Malmö Kommanditbolag registrerades 2007-02-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Komplementär i Transalexiou i Malmö Kommanditbolag är Hristos Georgiou Alexiou.

Transalexiou i Malmö Kommanditbolag har organisationsnummer 969724-6768. Transalexiou i Malmö Kommanditbolag har säte i Malmö. Det går bra att ta kontakt med Transalexiou i Malmö Kommanditbolag på telefonnummer 076-315 57 40.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Helsingborg.

Registrerat på adressen

Kaprifolgatan 42
253 75 Helsingborg
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress