Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Pannamediicon Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-6735

Telefon

070-623 75 55

Adress

c/o Holvander Persson
Hornsgatan 49
118 49 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Pannamediicon Handelsbolag?

Pannamediicon Handelsbolag är ett handelsbolag som skall bedriva utveckling, forskning och produktion inom ljud-, bild- och informationsteknik samt medicinsk teknik. skall även bedriva uthyrning och leasing av tekniska produkter såsom datorer, datorprogram, mikrofoner, medicinsk utrustning samt konsultationer och rådgivning inom medicinsk och vetenskaplig verksamhet. skall även bedriva läkarverksamhet och uthyrning av läkarverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Pannamediicon Handelsbolag

Hornsgatan 49

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Britte Holvander Persson 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Pannamediicon Handelsbolag består av

Bolagsman

Britte Holvander Persson (74)

Aktiebolaget CON MUTE

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Pannamediicon Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Pannamediicon Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-6735
Firmanamn Pannamediicon Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-02-22
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hornsgatan 49
Postadress 118 49 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-09
Firmanamn registrerat 2007-02-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva utveckling, forskning och produktion inom ljud-, bild- och informationsteknik samt medicinsk teknik. Bolaget skall även bedriva uthyrning och leasing av tekniska produkter såsom datorer, datorprogram, mikrofoner, medicinsk utrustning samt konsultationer och rådgivning inom medicinsk och vetenskaplig verksamhet. Bolaget skall även bedriva läkarverksamhet och uthyrning av läkarverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Pannamediicon Handelsbolag

Pannamediicon Handelsbolag registrerades 2007-02-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Pannamediicon Handelsbolag är Aktiebolaget CON MUTE och Britte Elisabeth Holvander Persson.

Pannamediicon Handelsbolag har organisationsnummer 969724-6735. Pannamediicon Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Pannamediicon Handelsbolag på telefonnummer 070-623 75 55.

På samma adress finns även följande företag registrerat, AL X Design AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Hornsgatan 49
118 49 Stockholm
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress