Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Thai Orchid Förvaltnings Kommanditbolag

Organisationsnummer

969724-6578

Telefon

031-743 33 96

Adress

Nygatan 10
441 30 Alingsås

Antal ansvariga

2 st

Vad är Thai Orchid Förvaltnings Kommanditbolag?

Thai Orchid Förvaltnings Kommanditbolag är ett kommanditbolag som ska äga och förvalta lös och fast egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet. Thai Orchid Förvaltnings Kommanditbolag registrerades 2007-02-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Thai Orchid Förvaltnings Kommanditbolag

Nygatan 10

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Thai Orchid Förvaltnings Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Thai Orchid Förvaltnings Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Duanpen Arvsell Tongpituk (51)

Komplementär

Thai Orchid Förvaltning AB

Revisor för bolaget

Revisor

Lars Ahlert (57)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Thai Orchid Förvaltnings Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Thai Orchid Förvaltnings Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-6578
Firmanamn Thai Orchid Förvaltnings Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Konkurs avslutad 2017-10-20
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nygatan 10
Postadress 441 30 Alingsås
Säte Göteborg, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-09
Firmanamn registrerat 2010-06-04
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-08
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska äga och förvalta lös och fast egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Thai Orchid Förvaltnings Kommanditbolag

Thai Orchid Förvaltnings Kommanditbolag registrerades 2007-02-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Thai Orchid Förvaltnings Kommanditbolag är Duanpen Arvsell Tongpituk och komplementär är Thai Orchid Förvaltning AB. Revisor för bolaget är Lars Åke Ahlert.

Thai Orchid Förvaltnings Kommanditbolag har organisationsnummer 969724-6578. Thai Orchid Förvaltnings Kommanditbolag har säte i Göteborg. Det går bra att ta kontakt med Thai Orchid Förvaltnings Kommanditbolag på telefonnummer 031-743 33 96.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Thai Orchid Förvaltning AB, Martin Ljungströmer AB och Thai Take Away Sawadee Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Alingsås.

Registrerat på adressen

Nygatan 10
441 30 Alingsås
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress