Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Scandinavian Care Intressenter Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-5828

Telefon

-

Adress

Kungsholmstorg 2
112 21 Stockholm

Antal ansvariga

3 st

Vad är Scandinavian Care Intressenter Handelsbolag?

Scandinavian Care Intressenter Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsultverksamhet inom sjukvård. Scandinavian Care Intressenter Handelsbolag registrerades 2007-02-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Scandinavian Care Intressenter Handelsbolag

Kungsholmstorg 2

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Scandinavian Care Intressenter Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Scandinavian Care Intressenter Handelsbolag består av

Bolagsman

Juhlin Juhlin AB

Hellers Medical AB

Radiosurgery Providers Ltd

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Scandinavian Care Intressenter Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Scandinavian Care Intressenter Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-5828
Firmanamn Scandinavian Care Intressenter Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2018-03-07
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kungsholmstorg 2
Postadress 112 21 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-08
Firmanamn registrerat 2007-02-08
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-08
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultverksamhet inom sjukvård.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Scandinavian Care Intressenter Handelsbolag

Scandinavian Care Intressenter Handelsbolag registrerades 2007-02-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Scandinavian Care Intressenter Handelsbolag har organisationsnummer 969724-5828. Scandinavian Care Intressenter Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Scandinavian Care Intressenter Handelsbolag på adress Kungsholmstorg 2, 112 21 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Stiernstedt & Stiernstedt Konsult AB, R & D Sweden AB, Star TV Entertainment AB och INSAMLINGSSTIFTELSEN SCANDINAVIAN CARE FOUNDATION.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.