Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Nimca Kommanditbolag

Organisationsnummer

969724-5729

Telefon

0415-610 69

Adress

c/o Niclas Andersson
Kölleröd 7341
242 91 Hörby

Antal ansvariga

2 st

Vad är Nimca Kommanditbolag?

Nimca Kommanditbolag är ett kommanditbolag som ska bedriva 'annonsreklam försäljning inom internet och dags tidskrifter. Webb utveckling, reklam-produktion inom IT och webb, produktion av hemsidor och grafisk produktion. Import och försäljning av djurtillbehör och ridsportartiklar. Läs mer om Nimca Kommanditbolag

Kölleröd 7341

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Nimca Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Nimca Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Marie Andersson (46)

Komplementär

Niclas Andersson (54)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Nimca Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Nimca Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-5729
Firmanamn Nimca Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kölleröd 7341
Postadress 242 91 Hörby
Säte Hörby, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-07
Firmanamn registrerat 2007-02-07
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-08
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget ska bedriva 'annonsreklam försäljning inom internet och dags tidskrifter. Webb utveckling, reklam-produktion inom IT och webb, produktion av hemsidor och grafisk produktion. Import och försäljning av djurtillbehör och ridsportartiklar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Nimca Kommanditbolag

Nimca Kommanditbolag registrerades 2007-02-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Nimca Kommanditbolag är Marie Andersson och komplementär är Peter Niclas Andersson.

Nimca Kommanditbolag har organisationsnummer 969724-5729. Nimca Kommanditbolag har säte i Hörby. Det går bra att ta kontakt med Nimca Kommanditbolag på telefonnummer 0415-610 69.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Hörby.

Registrerat på adressen

Kölleröd 7341
242 91 Hörby
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: