Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Mr - FIX Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-5679

Telefon

0150-545 65

Adress

Köpmangatan 19
641 30 Katrineholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Mr - FIX Handelsbolag?

Mr - FIX Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Skomakeri, nyckelservice och låsservice. Mr - FIX Handelsbolag registrerades 2007-02-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Mr - FIX Handelsbolag

Köpmangatan 19

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Mr - FIX Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Mr - FIX Handelsbolag består av

Bolagsman

Morris Amsso (55)

Faten Chamoun Korkis (42)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Mr - FIX Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Mr - FIX Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-5679
Firmanamn Mr - FIX Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2020-10-16
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Köpmangatan 19
Postadress 641 30 Katrineholm
Säte Katrineholm, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-07
Firmanamn registrerat 2011-03-02
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
95230 - Lagning av skodon och lädervaror
95290 - Reparation av andra hushållsartiklar och personliga artiklar
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Skomakeri, nyckelservice och låsservice.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Mr - FIX Handelsbolag

Mr - FIX Handelsbolag registrerades 2007-02-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Mr - FIX Handelsbolag är Morris Amsso och Faten Chamoun Korkis.

Mr - FIX Handelsbolag har organisationsnummer 969724-5679. Mr - FIX Handelsbolag har säte i Katrineholm. Det går bra att ta kontakt med Mr - FIX Handelsbolag på telefonnummer 0150-545 65.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Oscar Ur & Guld AB, MR Fix AB, FÖRENADE REIKIFÖRBUNDET I NORRKÖPING och UNIONENKLUBBEN HERMODS KATRINEHOLM.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Katrineholm.

Registrerat på adressen