Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Aktiv Psykoterapi i Malmö Kommanditbolag

Organisationsnummer

969724-5216

Telefon

040-30 60 00

Adress

Tegelgårdsgatan 2
211 33 Malmö

Antal ansvariga

3 st

Vad är Aktiv Psykoterapi i Malmö Kommanditbolag?

Aktiv Psykoterapi i Malmö Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Kurativt vårdande verksamhet för enskilda och familjer, samt för personal, t.ex vid utmattningsyndrom, depressioner, neuvroser, fobier samt enskildas problem relaterade till den psykosociala arbetsmiljön i samarbete med företagshälsovården. Läs mer om Aktiv Psykoterapi i Malmö Kommanditbolag

Tegelgårdsgatan 2

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Aktiv Psykoterapi i Malmö Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Aktiv Psykoterapi i Malmö Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Fariba Shojaei Zarghani (61)

Latifzadeh, Seyed Ziaeddin

Komplementär

Ekman, Jan

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Aktiv Psykoterapi i Malmö Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Aktiv Psykoterapi i Malmö Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-5216
Firmanamn Aktiv Psykoterapi i Malmö Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2016-05-03
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Tegelgårdsgatan 2
Postadress 211 33 Malmö
Säte Malmö, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-06
Firmanamn registrerat 2007-02-06
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-26
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Kurativt vårdande verksamhet för enskilda och familjer, samt för personal, t.ex vid utmattningsyndrom, depressioner, neuvroser, fobier samt enskildas problem relaterade till den psykosociala arbetsmiljön i samarbete med företagshälsovården.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Aktiv Psykoterapi i Malmö Kommanditbolag

Aktiv Psykoterapi i Malmö Kommanditbolag registrerades 2007-02-06 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Aktiv Psykoterapi i Malmö Kommanditbolag är Seyed Ziaeddin Latifzadeh och komplementär är Jan Ekman.

Aktiv Psykoterapi i Malmö Kommanditbolag har organisationsnummer 969724-5216. Aktiv Psykoterapi i Malmö Kommanditbolag har säte i Malmö. Det går bra att ta kontakt med Aktiv Psykoterapi i Malmö Kommanditbolag på telefonnummer 040-30 60 00.

På samma adress finns även följande företag registrerat, distmind handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Malmö.

Registrerat på adressen

Tegelgårdsgatan 2
211 33 Malmö
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress