Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Daniel Nordström Gastrokonsult Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-4920

Telefon

073-059 11 47

Adress

Malmvägen 2
611 67 Nyköping

Antal ansvariga

2 st

Vad är Daniel Nordström Gastrokonsult Handelsbolag?

Daniel Nordström Gastrokonsult Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Vård av patienter med intermedicinska sjukdomar, framförallt magtarmsjukdomar, hos olika vårdgivare i Sverige och utlandet och därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Daniel Nordström Gastrokonsult Handelsbolag

Malmvägen 2

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Daniel Nordström Gastrokonsult Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Daniel Nordström Gastrokonsult Handelsbolag består av

Bolagsman

Daniel Nordström (53)

Anna Nordström (50)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Daniel Nordström Gastrokonsult Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Daniel Nordström Gastrokonsult Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-4920
Firmanamn Daniel Nordström Gastrokonsult Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-02-22
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Malmvägen 2
Postadress 611 67 Nyköping
Säte Nyköping, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-05
Firmanamn registrerat 2007-02-05
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Vård av patienter med intermedicinska sjukdomar, framförallt magtarmsjukdomar, hos olika vårdgivare i Sverige och utlandet och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Daniel Nordström Gastrokonsult Handelsbolag

Daniel Nordström Gastrokonsult Handelsbolag registrerades 2007-02-05 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Daniel Nordström Gastrokonsult Handelsbolag är Jesper Daniel Nordström och Anna Sofia Pernilla Nordström.

Daniel Nordström Gastrokonsult Handelsbolag har organisationsnummer 969724-4920. Daniel Nordström Gastrokonsult Handelsbolag har säte i Nyköping. Det går bra att ta kontakt med Daniel Nordström Gastrokonsult Handelsbolag på telefonnummer 073-059 11 47.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Svärdsklova i Skärgården AB, Bernhard Kök Å Deli AB, Ätpunkt AB, Ätpunkt Gruppen AB och Kökets Mat Sörmland.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Nyköping.