Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

FöretagsFörmedlarna i Samverkan Sverige Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-4722

Telefon

0480-206 92

Adress

c/o Jan Gustafsson
Fiddekulla 130
361 96 Vissefjärda

Antal ansvariga

3 st

Vad är FöretagsFörmedlarna i Samverkan Sverige Handelsbolag?

FöretagsFörmedlarna i Samverkan Sverige Handelsbolag är ett handelsbolag som skall bedriva serviceverksamhet till företag inom organisationen Företagsförmedlare i Samverkan. Verksamheten omfattar bl a gemensam marknadsföring samt utveckling och utbildning inom värderings- och avtalsfrågor som rör företagsöverlåtelser. Läs mer om FöretagsFörmedlarna i Samverkan Sverige Handelsbolag

Fiddekulla 130

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för FöretagsFörmedlarna i Samverkan Sverige Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i FöretagsFörmedlarna i Samverkan Sverige Handelsbolag består av

Bolagsman

Avendor FöretagsFörmedling AB

GUJA Företagsförmedling Kommanditbolag

Aktiv FöretagsFörmedling i Skandinavien Kommanditb

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för FöretagsFörmedlarna i Samverkan Sverige Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om FöretagsFörmedlarna i Samverkan Sverige Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-4722
Firmanamn FöretagsFörmedlarna i Samverkan Sverige Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2020-07-23
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Fiddekulla 130
Postadress 361 96 Vissefjärda
Säte Emmaboda, Kalmar län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-05
Firmanamn registrerat 2007-02-05
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
74900 - Övrig verksamhet inom juridik, ekonomi, vetenskap och teknik
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva serviceverksamhet till företag inom organisationen Företagsförmedlare i Samverkan. Verksamheten omfattar bl a gemensam marknadsföring samt utveckling och utbildning inom värderings- och avtalsfrågor som rör företagsöverlåtelser.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om FöretagsFörmedlarna i Samverkan Sverige Handelsbolag

FöretagsFörmedlarna i Samverkan Sverige Handelsbolag registrerades 2007-02-05 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

FöretagsFörmedlarna i Samverkan Sverige Handelsbolag har organisationsnummer 969724-4722. FöretagsFörmedlarna i Samverkan Sverige Handelsbolag har säte i Emmaboda. Det går bra att ta kontakt med FöretagsFörmedlarna i Samverkan Sverige Handelsbolag på telefonnummer 0480-206 92.

På samma adress finns även följande företag registrerade, GUJA-Produkter AB, EMMABODABYGDENS RIKSTEATERFÖRENING och GUJA Företagsförmedling Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Emmaboda kommun.

Registrerat på adressen

Fiddekulla 130
361 96 Vissefjärda
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress