Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

LB Halling Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-4375

Telefon

-

Adress

Bjännsjö 151
905 87 Umeå

Antal ansvariga

2 st

Vad är LB Halling Handelsbolag?

LB Halling Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Köp, försäljning , förvalnting och exploatering av fastigheter, byggverksamhet, handel med varor såsom fordon maskiner, verktyg, byggnadsmaterial, inredningar som behövs för ovanstående verksamheter. Arrangera upplevelseresor till avlägsna platser för grupper. Läs mer om LB Halling Handelsbolag

Bjännsjö 151

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för LB Halling Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i LB Halling Handelsbolag består av

Bolagsman

Björn Halling (62)

Lillian Halling (62)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för LB Halling Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om LB Halling Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-4375
Firmanamn LB Halling Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-03-14
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Bjännsjö 151
Postadress 905 87 Umeå
Säte Umeå, Västerbottens län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-01
Firmanamn registrerat 2007-02-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Köp, försäljning , förvalnting och exploatering av fastigheter, byggverksamhet, handel med varor såsom fordon maskiner, verktyg, byggnadsmaterial, inredningar som behövs för ovanstående verksamheter. Arrangera upplevelseresor till avlägsna platser för grupper.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om LB Halling Handelsbolag

LB Halling Handelsbolag registrerades 2007-02-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i LB Halling Handelsbolag är Björn Tage Halling och Lillian Anne-Marie Halling.

LB Halling Handelsbolag har organisationsnummer 969724-4375. LB Halling Handelsbolag har säte i Umeå. Det går bra att ta kontakt med LB Halling Handelsbolag på adress Bjännsjö 151, 905 87 Umeå.

På samma adress finns även följande företag registrerade, HALLINGS FASTIGHETER AB, Hemavan Mountain Lodge AB, Halling Holding AB, Hallings Fastigheter och BJÄNNSJÖ VÄG & VA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Umeå.