Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Vidare Vyer Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-4300

Telefon

0479-310 66

Adress

c/o Westholm
Sparvgatan 1 A 3 tr 1201
283 35 Osby

Antal ansvariga

2 st

Vad är Vidare Vyer Handelsbolag?

Vidare Vyer Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Personlighetsutveckling, psykoterapi, relationsterapi, stresshantering, konflikt- och krishantering, yoga, meditation, utbildning. Försäljning av hälsokostprodukter. Data- och internetprogrammering. Konstnärlig verksamhet. Läs mer om Vidare Vyer Handelsbolag

Sparvgatan 1 A 3 tr 1201

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Vidare Vyer Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Vidare Vyer Handelsbolag består av

Bolagsman

Cecilia Westholm (70)

Klas Westholm (70)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Vidare Vyer Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Vidare Vyer Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-4300
Firmanamn Vidare Vyer Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-05-02
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sparvgatan 1 A 3 tr 1201
Postadress 283 35 Osby
Säte Osby, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-02-01
Firmanamn registrerat 2015-10-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Personlighetsutveckling, psykoterapi, relationsterapi, stresshantering, konflikt- och krishantering, yoga, meditation, utbildning. Försäljning av hälsokostprodukter. Data- och internetprogrammering. Konstnärlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Vidare Vyer Handelsbolag

Vidare Vyer Handelsbolag registrerades 2007-02-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Vidare Vyer Handelsbolag är Cecilia Eva Ann-Charlotte Westholm och Klas Satyananda Westholm.

Vidare Vyer Handelsbolag har organisationsnummer 969724-4300. Vidare Vyer Handelsbolag har säte i Osby. Det går bra att ta kontakt med Vidare Vyer Handelsbolag på telefonnummer 0479-310 66.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Osby.

Registrerat på adressen

Sparvgatan 1 A 3 tr 1201
283 35 Osby
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress