Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

TopRoll Promotion Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-4102

Telefon

-

Adress

Norrgårdsvägen 107
184 36 Åkersberga

Antal ansvariga

2 st

Vad är TopRoll Promotion Handelsbolag?

TopRoll Promotion Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Promotion av utövare som ryms inom sporten armbrytning. Ordna sponsoravtal, evenemang och planering av resor till tävlingar för dessa utövare, så att dessa kan avlönas'anställas inom bolaget så småningom. Läs mer om TopRoll Promotion Handelsbolag

Norrgårdsvägen 107

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för TopRoll Promotion Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i TopRoll Promotion Handelsbolag består av

Bolagsman

Linus Söderman (48)

Susanne Sjöberg (48)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för TopRoll Promotion Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om TopRoll Promotion Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-4102
Firmanamn TopRoll Promotion Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-06-13
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Norrgårdsvägen 107
Postadress 184 36 Åkersberga
Säte Österåker, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-31
Firmanamn registrerat 2007-01-31
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-01
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Promotion av utövare som ryms inom sporten armbrytning. Ordna sponsoravtal, evenemang och planering av resor till tävlingar för dessa utövare, så att dessa kan avlönas'anställas inom bolaget så småningom.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • - Firmatecknare saknas

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om TopRoll Promotion Handelsbolag

TopRoll Promotion Handelsbolag registrerades 2007-01-31 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i TopRoll Promotion Handelsbolag är Linus Uno Söderman och Susanne Maritta Sjöberg.

TopRoll Promotion Handelsbolag har organisationsnummer 969724-4102. TopRoll Promotion Handelsbolag har säte i Österåker. Det går bra att ta kontakt med TopRoll Promotion Handelsbolag på adress Norrgårdsvägen 107, 184 36 Åkersberga.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Engineering development Sweden AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Österåker.

Registrerat på adressen

Norrgårdsvägen 107
184 36 Åkersberga
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress