Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Komplott Kommanditbolag

Organisationsnummer

969724-3674

Telefon

073-754 22 00

Adress

c/o Maximilian Moulettes
Södra vägen 19
223 58 Lund

Antal ansvariga

2 st

Vad är Komplott Kommanditbolag?

Komplott Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Skivbolagsverksamhet, utgivning av ljudinspelningar. Komplott Kommanditbolag registrerades 2007-01-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Komplott Kommanditbolag

Södra vägen 19

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Komplott Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Komplott Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Sara Melchert (47)

Komplementär

Maximilian Moulettes (46)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Komplott Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Komplott Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-3674
Firmanamn Komplott Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2019-09-06
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Södra vägen 19
Postadress 223 58 Lund
Säte Malmö, Skåne län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-30
Firmanamn registrerat 2007-01-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Skivbolagsverksamhet, utgivning av ljudinspelningar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Komplott Kommanditbolag

Komplott Kommanditbolag registrerades 2007-01-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Komplott Kommanditbolag är Anna Klara Sara Charlotta Melchert och komplementär är Patrick Maximilian Alexandre Moulettes.

Komplott Kommanditbolag har organisationsnummer 969724-3674. Komplott Kommanditbolag har säte i Malmö. Det går bra att ta kontakt med Komplott Kommanditbolag på telefonnummer 073-754 22 00.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Ventsam AB, Annertz Radiologi AB, Skaney Consulting AB och HANDELSBOLAGET LUNDABYGDENS FASTIGHETSFÖRMEDLING.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Lund.