Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kemtvätten i Nacka Kommanditbolag

Organisationsnummer

969724-3625

Telefon

08-718 22 29

Adress

Ekuddsvägen 27
131 38 Nacka

Antal ansvariga

2 st

Vad är Kemtvätten i Nacka Kommanditbolag?

Kemtvätten i Nacka Kommanditbolag är ett kommanditbolag som s verksamhet skall bestå av kemtvätt, tvätt, skrädderi, uthyrning av festkläder samt försäljning av frack- och smokingskjortor. Gardinservice med tillhörande verksamhet såsom tvätt, ned-uppsättning av gardiner, sömnad, ändringar. måtttagning för hem och kontor. Läs mer om Kemtvätten i Nacka Kommanditbolag

Ekuddsvägen 27

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Kemtvätten i Nacka Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kemtvätten i Nacka Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Helena Östlund (67)

Komplementär

Tony Östlund (71)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kemtvätten i Nacka Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kemtvätten i Nacka Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-3625
Firmanamn Kemtvätten i Nacka Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2018-02-23
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ekuddsvägen 27
Postadress 131 38 Nacka
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-30
Firmanamn registrerat 2007-01-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolagets verksamhet skall bestå av kemtvätt, tvätt, skrädderi, uthyrning av festkläder samt försäljning av frack- och smokingskjortor. Gardinservice med tillhörande verksamhet såsom tvätt, ned-uppsättning av gardiner, sömnad, ändringar. måtttagning för hem och kontor.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kemtvätten i Nacka Kommanditbolag

Kemtvätten i Nacka Kommanditbolag registrerades 2007-01-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Kemtvätten i Nacka Kommanditbolag är Helena Solveig Östlund och komplementär är Tony Birger Östlund.

Kemtvätten i Nacka Kommanditbolag har organisationsnummer 969724-3625. Kemtvätten i Nacka Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Kemtvätten i Nacka Kommanditbolag på telefonnummer 08-718 22 29.

På samma adress finns även följande företag registrerat, ANDIKO AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Nacka.

Registrerat på adressen

Ekuddsvägen 27
131 38 Nacka
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress