Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

BL Motorservice Kommanditbolag

Organisationsnummer

969724-2908

Telefon

0470-467 50

Adress

Ebbehult 161
382 96 Nybro

Antal ansvariga

2 st

Vad är BL Motorservice Kommanditbolag?

BL Motorservice Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Bilreparationer och handel med begagnade bilar. BL Motorservice Kommanditbolag registrerades 2011-12-28 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om BL Motorservice Kommanditbolag

Ebbehult 161

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för BL Motorservice Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i BL Motorservice Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Kith Seefried (38)

Komplementär

Bo Lindahl (64)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för BL Motorservice Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om BL Motorservice Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-2908
Firmanamn BL Motorservice Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2019-05-24
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ebbehult 161
Postadress 382 96 Nybro
Säte Växjö, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2011-12-28
Firmanamn registrerat 2011-12-28
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-02-25
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bilreparationer och handel med begagnade bilar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om BL Motorservice Kommanditbolag

BL Motorservice Kommanditbolag registrerades 2011-12-28 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i BL Motorservice Kommanditbolag är Kith Johan Sven-Anders Seefried och komplementär är Bo Anders Sven-Eric Lindahl.

BL Motorservice Kommanditbolag har organisationsnummer 969724-2908. BL Motorservice Kommanditbolag har säte i Växjö. Det går bra att ta kontakt med BL Motorservice Kommanditbolag på telefonnummer 0470-467 50.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Westberg i Kalmar AB, B L Motorservice och Coyote Guns and Bikes.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Nybro kommun.

Registrerat på adressen

Ebbehult 161
382 96 Nybro
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: