Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Swede städ & Transport services Kommanditbolag

Organisationsnummer

969724-2437

Telefon

-

Adress

Box 1261
164 29 Kista

Antal ansvariga

2 st

Vad är Swede städ & Transport services Kommanditbolag?

Swede städ & Transport services Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Lokalvård i offentlig och privat miljö, och transportservice. Läs mer om Swede städ & Transport services Kommanditbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Swede städ & Transport services Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Swede städ & Transport services Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Lourdes Aronsson Bordios (67)

Komplementär

Khamees Elkhateeb (41)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Swede städ & Transport services Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Swede städ & Transport services Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-2437
Firmanamn Swede städ & Transport services Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2017-03-23
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 1261
Postadress 164 29 Kista
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-25
Firmanamn registrerat 2007-01-25
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-04
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
81210 - Lokalvård
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Lokalvård i offentlig och privat miljö, och transportservice.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Swede städ & Transport services Kommanditbolag

Swede städ & Transport services Kommanditbolag registrerades 2007-01-25 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Swede städ & Transport services Kommanditbolag är Lourdes Aronsson Bordios och komplementär är Khamees Elkhateeb.

Swede städ & Transport services Kommanditbolag har organisationsnummer 969724-2437. Swede städ & Transport services Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Swede städ & Transport services Kommanditbolag på adress Box 1261, 164 29 Kista.

På samma adress finns även följande företag registrerade, DataPath International AB och UNIONENKLUBBEN PÅ DATAPATH AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Box 1261
164 29 Kista
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress