Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Chiswick Property Investment Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-2288

Telefon

-

Adress

c/o Ringholm 1/ Amber Synnott
Gåshagaleden 12 A
181 66 Lidingö

Antal ansvariga

2 st

Vad är Chiswick Property Investment Handelsbolag?

Chiswick Property Investment Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Äga och förvalta fast och lös egendom i fastigheten Stenkilsvägen 13, Lidingö, Lidingö Kroken 11 och Transtrand Kronoparken 1:206, ävensom bedriva konsultverksamhet innefattande så kallad HR, rekrytering och organisationsutveckling. Läs mer om Chiswick Property Investment Handelsbolag

Gåshagaleden 12 A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Katrin Synnott 100%
Paul Andrew Synnott 75-100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Chiswick Property Investment Handelsbolag består av

Bolagsman

Amber Synnott (58)

Lisbet Stuer-Lauridsen (52)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Chiswick Property Investment Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Chiswick Property Investment Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-2288
Firmanamn Chiswick Property Investment Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Gåshagaleden 12 A
Postadress 181 66 Lidingö
Säte Lidingö, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-24
Firmanamn registrerat 2007-01-24
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-08
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Äga och förvalta fast och lös egendom i fastigheten Stenkilsvägen 13, Lidingö, Lidingö Kroken 11 och Transtrand Kronoparken 1:206, ävensom bedriva konsultverksamhet innefattande så kallad HR, rekrytering och organisationsutveckling.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Chiswick Property Investment Handelsbolag

Chiswick Property Investment Handelsbolag registrerades 2007-01-24 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Chiswick Property Investment Handelsbolag är Paula Amber Stuer Synnott och Lisbet Synnott Stuer-Lauridsen.

Chiswick Property Investment Handelsbolag har organisationsnummer 969724-2288. Chiswick Property Investment Handelsbolag har säte i Lidingö. Det går bra att ta kontakt med Chiswick Property Investment Handelsbolag på adress Gåshagaleden 12 A, 181 66 Lidingö.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Lidingö.

Registrerat på adressen

Gåshagaleden 12 A
181 66 Lidingö
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: