Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

JM MäklarAssistans & Co Handelsbolag

Organisationsnummer

969724-2171

Telefon

073-385 20 76

Adress

Södervägen 16 B
183 69 Täby

Antal ansvariga

3 st

Vad är JM MäklarAssistans & Co Handelsbolag?

JM MäklarAssistans & Co Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Förmedling av affärslokaler, rörelser, tillhandahållande av kontorstjänster samt tjänster inom ridsport. Även försäljning av hälso- och skönhetsprodukter och därmed förenlig verksamhet. Läs mer om JM MäklarAssistans & Co Handelsbolag

Södervägen 16 B

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för JM MäklarAssistans & Co Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i JM MäklarAssistans & Co Handelsbolag består av

Bolagsman

Judit Martinell (58)

Alexandra Martinell (28)

Christoffer Martinell (27)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för JM MäklarAssistans & Co Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om JM MäklarAssistans & Co Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 969724-2171
Firmanamn JM MäklarAssistans & Co Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-10-30
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Södervägen 16 B
Postadress 183 69 Täby
Säte Täby, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-01-24
Firmanamn registrerat 2010-11-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-03-02
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Förmedling av affärslokaler, rörelser, tillhandahållande av kontorstjänster samt tjänster inom ridsport. Även försäljning av hälso- och skönhetsprodukter och därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Martinell, Judit

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om JM MäklarAssistans & Co Handelsbolag

JM MäklarAssistans & Co Handelsbolag registrerades 2007-01-24 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

JM MäklarAssistans & Co Handelsbolag har organisationsnummer 969724-2171. JM MäklarAssistans & Co Handelsbolag har säte i Täby. Det går bra att ta kontakt med JM MäklarAssistans & Co Handelsbolag på telefonnummer 073-385 20 76.

På samma adress finns även följande företag registrerat, VIGGBYHOLMS RIDKLUBB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Täby.

Registrerat på adressen

Södervägen 16 B
183 69 Täby
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress